Levering

Levering af pallevare foregår som udgangspunkt med lastbil.

Bemærk ! Vi leverer på Sjælland og øerne, ikke Fyn  og jylland.

Der leveres ikke i Københavs miljøzone

Pallerne flyttes rundt med en el palleløfter, derfor kræves der et fast og jævnt underlag - f.eks. asfalt eller fliser. Dvs. ikke ujævne brosten, græs, grus eller lignende, bemærk at den vejer med palle ca.1,5 ton. Traesalgshop påtager sig ikke ansvaret for at fliser kan holde, derfor skal der
påføres ordre under bemærkninger, hvis der ikke må køres på fliser eller andet der ikke kan bære denne vægt. Endelig kræves der 2,2 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres i carport eller garage.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse som bestilt, eller som aftalt, uanset om der er nogen hjemme.

Om der er underskrift eller ej, hvis ikke dette er muligt skal de venligst gør det klart under bestilling under bemærkninger.

Sækkevarer træpiller.
Træpiller er normalt emballeret i 16 / 25 kg sække og efterfølgende er pallen vrappet med plasticfolie dette betyder ikke at pallen er vandafvisende, derfor skal træpiller straks ved modtagelse stilles indendørs, da de ikke kan tåle fugt / vand.

Hvis pallerne har stået ude i mere end 12 timer efter modtagelsen, eller har stået ude i regnvejr eller lignende forhold bortfalder ethvert ansvar fra Traesalgshop`s side.

For at fastholde et højt serviceniveau ønsker vi at de under bemærkning udførligt beskriver hvor de ønsker varen leveret.

Leveringstid Sjælland normalt fra 7 til 14 dage

Hvis der bestilles Express levering, leveres inden for 1 til 7 arbejdsdage Bemærk kun Sjælland.

Alle priser er inkl. moms og levering, når ikke andet er angivet.